Saturday, March 26, 2011

Hari Terbuka TUDM 2011

Entry kali ni agak terlambat sikit sbb sibuk sngat....kali aku dn kwan2 ke Rumah terbuka TUDM kuantan pahang..atas desakan menyiapkan laporan event ni dari lectrer.....otw pergi..jam....rmai sngat orang nyer....Jam sana jaaam sni,,yang xsedap tu hujan plak,,Xboleh shoot gmbar secara bebas...mmm,...layan lah pic2 ni....ni pn ad yng d copy dr blog pertiwi2...Semangat berkobar2 lihat awan biru...mmm bila nk naik ni,,,hish........................=(

SmARt KAN?(COPY)

xSEMPAT tgok coz da balik..(COPY)

uhuuuuuu...(COPY)
(COPY)
Ni zoom dr atas...Kuantan..(COPY)


Gmbar ni di copy..hrap maklum
Hehe..nk jgak..

Pic ni tgkap sendiri=) sbb kat darat jer

Klu pkai kmera sndri mmg mcm nmpk cicak je..

Ad pertnjukan pancaragam..


Heli nuri=)(COPY)

Agak excited gak berada disini..!!! tpi keadaa hujan mmbasahi jalan2 raya mmbuatkan badan2 seakan2 melekit jer...rimas sngt cuaca mcm ni.,,tpi xper...syukur dpat shoot sikit2..bt assgmnt..Kalau nk ikutkan bnyak jgak pic yng di tgkap...tpi xdiupload..atas sbb line y xberapa shat..huhu.ok bye..

No comments:

Post a Comment

Doa ketika Dukacita & Sedih

"Ya Allah,sesungguhnya aku adalah hambaMU,anak kepada hambaMU,anak kepada hamba perempuanMU,ubun-ubunku di tangan MU,terlaksana keatasku hukumanMU,dan adil kehakimanMU terhadapku,aku memohon kepadaMU dengan setiap nama yang ENGKAU namakan dengan diriMU, atau ENGKAU turunkan di dalam kitabMU,atau ENGKAU telah mengajarnya kepada seseorang daripada makhlukMU atau yang tersembunyi pada ilmu ghaib di sisiMU,jadikan AL-QURAN penenang hatiKU,cahaya di dadaKU,penghapus kedukaanKU dan penghilang kesusahanKU"....AMIN