Tuesday, March 1, 2011

Ride to right..


Kali ni kita zoom event Ride to right ok??kat kuantan,.
sebenarnya saya dan rkan sesja je mnjejak kan kaki di sini,,smbil mnyelam kita mnum air,,xsngka plak bnyak gila moto yang ad dekat sini,,bleh kata terjmpa syurga motor..yeker..mmmm lyan lah..=))hope terhibur,,pda y xminat xyah tgok,,huhu

   
    klasik pun ada gak
    
  Mcm motor busu jer,,=)
Model sma tema pulak ler..
Say hai,,(0-0)
OPTIMA??Smart gak..
 
       liked.. it look so good..
  
sapa bwak cm power rangerz,,,
..hARd sOLDIer..
Cantiknya warna putih ni..seksinya body dia..
yELLow link
Besar speaker...
ank Kelahiran giat mara,,,konsep 1 mlysia...
Member2 nk jgak..hihi
Mcm yer3 jer..an..c nik ni..
lyan lah uu pnya aksi...
skoter mania,,bknlah..
Seramnya,,,xtakut pn..
Pandang bnyak kali!!tgok sit yng purple tu...Moto ni SMART Der..
Tgok owner dia,,,orng biasa je,,humble,,bgos..
ada caldina jugak..mmm,,
nk GNTING RAMBUT Dik++


                   

No comments:

Post a Comment

Doa ketika Dukacita & Sedih

"Ya Allah,sesungguhnya aku adalah hambaMU,anak kepada hambaMU,anak kepada hamba perempuanMU,ubun-ubunku di tangan MU,terlaksana keatasku hukumanMU,dan adil kehakimanMU terhadapku,aku memohon kepadaMU dengan setiap nama yang ENGKAU namakan dengan diriMU, atau ENGKAU turunkan di dalam kitabMU,atau ENGKAU telah mengajarnya kepada seseorang daripada makhlukMU atau yang tersembunyi pada ilmu ghaib di sisiMU,jadikan AL-QURAN penenang hatiKU,cahaya di dadaKU,penghapus kedukaanKU dan penghilang kesusahanKU"....AMIN